Grondwerken Van Gheluwe biedt een totaaloplossing voor grondwerken in de industriebouw, van het grove werk tot de fijne afwerking.

Met een uitgebreid en hoogstaand machinepark en een professioneel team verzekeren wij een stipte en perfecte uitvoering van alle nodige grondwerken vooraf, alsook van de riolerings- en nivelleringswerken binnen het gebouw en de afwerking van de omgeving.

Voor de bouw

  • Bouwrijp maken van het terrein
  • Verharden van terrein in steenslagkoffer: Met deze eerste grondlaag maken we de werf toegankelijk en zorgen we voor stabiliteit.
  • Gebouw uitzetten: Wij beschikken over een eigen totaalstation waarmee we zelf de hoogtes kunnen opmeten en het gebouw feilloos kunnen uitzetten.
  • Funderingen: Naargelang de ondergrond en toepassing brengen we de gepaste funderingen aan.

 

Grondwerken Van Gheluwe
Grondwerken Vangheluwe

Na montage gebouw

  • Rioleringen installeren: Van regenwaterputten, infiltratiebekkens tot rioleringsbuizen en alle nodige aansluitingen, steeds conform wetgeving (e.g. opvang regenwater). We zorgen steeds voor de juiste methodes die passen bij welbepaalde  toepassingen.
  • Nivelleren: Ook binnenin het gebouw nivelleren we de grond in voorbereiding van het leggen of gieten van de bedrijfsvloer. Omdat hiervoor uiterste precisie vereist is, voeren we deze nivelleringen uit met onze eigen lasergestuurde machine.
  • Gieten van de betonvloer(en).

Afwerking omgeving

Grondwerken Van Gheluwe neemt niet alleen de aanleg van terreinverhardingen, parkings en opritten voor zijn rekening, ook het voorbereiden van groenzones of het uitgraven van vijvers voeren wij steeds met de grootste zorg uit.

We plaatsen de goten en borduren en zorgen voor de aanleg in asfalt, grind, steenslag, beton, klinkers of grasdallen.

Zowel particulieren als professionelen kunnen rekenen op een perfecte afwerking van hun buitenruimte.

 

 

Grondwerken Vangheluwe
Afwerking omgeving
Afwerking omgeving
Afwerking omgeving gebouw
Afwerking afvoergoten

Totaaloplossing op maat!

BENT U OP ZOEK NAAR EEN PARTNER VOOR AL UW GRONDWERKEN? AARZEL NIET OM ONS TE CONTACTEREN!

Neem contact